A HPV vírus ellen 4+4 lépésben

A HPV vírus ellen 4+4 lépésbenMit célszerű enni és inni, ha megjelent a HPV a testünkben? Milyen életmódbeli változtatásokat célszerű eszközölni, hogy csökkenjenek a HPV esélyei?

Ha értesülni szeretnél a következő hasonló videókról, iratkozz fel a csatornámra, ha még nem tetted meg.
Ha kérdésed van, küldj nekem e-mailt!

Termék Rendelés:

E-mail küldés: 1@ujhelyiszabolcs.com

Facebook:

Pinterest:

————————————————————-

Kutatások

Echinacea – immunerősítő:

Fekete bodza – immunerősítő:

Astragalus – immunerősítő:

A teafaolaj hatásai:

A propolisz hatásai:

A Nikotinamid hatásai:

A cink hatásai:

Életmód hatások a HPV kialakulásában:

————————————————————-

A videót készítők Figyelmeztetése / Jogi nyilatkozat:

A videóban elhangzó minden információ, Ujhelyi Szabolcs véleménye és kizárólag információs illetve oktatási célokat szolgál.
A videóban elhangzó információk semmiféle orvosi tanácsadást nem szolgálnak.
Ne használja az oldalon és a videóban lévő információkat öndiagnózisra.
A weboldalon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát.
Figyelmeztetünk, minden a videót megtekintő személyt, hogy mivel minden egészségügyi probléma egyedi, minden esetben konzultáljon orvosával, gyógyszerészével.
Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt megoldások, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot.
Sem Ujhelyi Szabolcs sem a tartalmat készítők nem vállalnak semmiféle felelősséget, a videók megtekintése következtében bekövetkező bármilyen káreseménnyel kapcsolatban.
Gyógyszeres kezelés alatt, minden esetben konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle élelmiszert vagy étrend-kiegészítőt fogyaszt.
Gyógyszeres kezelés és terhesség alatt, minden esetben konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle életmódbeli változtatást eszközöl.

source: https://kythuatmarketingonline.com

Xem thêm các bài viết về Sức Khỏe: https://kythuatmarketingonline.com/category/suc-khoe/

2 thoughts on “A HPV vírus ellen 4+4 lépésben

  1. Szeretnék érdeklődni, Szabolcs Zoárd , Hallgatom a tanácsokat amik azt jelentik nagyon tetszik . csak egy kis kérdésem lenne . szinte mindig olyan gyümölcsöt zöldeket terméket , sorol fel amik nem magyar termékek, Pedig mi Magyarok ezt a klímát szoktuk meg. A külföldről behozott termékek is lehetnek rosszak . de sajnos itt is nagyon keresni kell a jó termékeket . Talán még én jobban is meg bízok azokban . Itt van a cseresznye, megy , őszibarack, szamócáink, spenót. dinnyefélék, borsó, zöldbab, (szárazbab) rebarbara, rengeteg gyógyteáink . gombák Stb. Kérném ezeket is soroljuk be a többi közé , ezekhez mi is olcsóbban hozzá tudunk férni , Bocsánat de én hiszem ezek a termékek is nagyon jók !!
    Tisztelettel és szeretettel .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *