ALADDIN BEST [NON-SPOILER] MOVIE REVIEW MALAYSIA

ALADDIN BEST [NON-SPOILER] MOVIE REVIEW MALAYSIA



[DISCLAIMER]
This video was sponsored by Laura Medina Cafe
Kalau korang gemarkan Ayam Goreng Korea, sini tempat paling sempoi korang kena rasa menu diorang

FB:
Insta:
Location:
Review #ZHAFBITE:

WEBSITE:

FOR INVITATIONS, SPONSORSHIPS AND REVIEWS

E-mail: purestpixels@gmail.com
Instagram:
Facebook:
Whatsapp/Telegram: 018-9344800

#ZHAFVLOG’s personal social media:

Facebook Link:
Instagram:
Twitter:

source: https://kythuatmarketingonline.com

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://kythuatmarketingonline.com/category/du-lich/

24 thoughts on “ALADDIN BEST [NON-SPOILER] MOVIE REVIEW MALAYSIA

  1. Wehhhh…. dua kali aq tgok. Seyes x bosan. Sampai skrg aq dgr lagu2 dia. Bestttt gilerrrr…starting pun dah rasa mcm masuk dlm dunia tu🤣🤣🤣🤣

  2. Nak tau mcm mana bestnye filem ni??
    Filem lain:Aku tengok kat wayang sampai tertido
    Filem Aladdin:Aku download kat phone n dah tengok 6 kali

  3. Aku pda mlanya tgk trailer just musical fantasy biasa sbb aku pnrh tgk aladdin cartoon so aku just mcm msti bosan bila family aku nk p tgk smlm aku pon join p smlm tgk last2 aku yg dlm wyang yg macam trlbih excited gila hahaha btw good job dpt prhatian aku spenuhnya di dalam cinema tuh aku siap power off hp spaya tk dignggu oleh mesej2 wasap…kluaq2 ja wyang dgn reaksi best tk abis lgi..trus cri lgu2 yg ad dlm movie tuh..btw mmg best rsa mcm nk p tgk dua tiga kli..aku stuju ap yg abg zaf ckp dlm video niy..i like this movie tq a lot disney

  4. Thank you zaf for this review. Sbb kau review 5bintang, aku gi tengok tau citer ni. Mmg superb la. Awal awal masuk lagu Arabian night tu je dah meremang dah aku😂 Worth my money 🤙🏻

  5. Will Smith berjaya developed watak genie tanpa shadow Robin Williams..overall mmg enjoy movie ni beb!..👍🏻 takde satu part pn yg ko Raasa mcm boring Sb every storyline growing dgn sekata..

    Aku tgk kat gsc pavilion smlm…5/5 no doubt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *