Honda Civic Type R 2019 Malaysia (Jangan Tgk Harga Dia) – Engear Review #Ep33

Honda Civic Type R 2019 Malaysia (Jangan Tgk Harga Dia) – Engear Review #Ep33



Honda Civic Type R yang tidak asing kepada peminat – peminat dalan dunia pemotoran. Hampir 6 bulan untuk dapat kereta keluaran tahun 2019 ini, bagi kami utk buat review. Akhirnya, kita akan mencuba kereta yang bernilai RM330,000 ini (boleh dpt Mercedes dan BMW sebijik! ).
#TypeR #Engear #HondaCivicTypeR

(Tumpang Iklan)
Nak beli barang murah walaupun satu barang?
Nak buat keuntungan lebih 200%?
Nak kurangkan kos modal?
Nak elakkan orang tengah yang ambil untung berlebihan?
Nak beli barang daripada China tanpa perlu ke China??
Sila klik di bawah ini untuk ketahui lebih lanjut.

Jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE channel ENGEAR TV supaya anda tidak terlepas menonton episode kami yang seterusnya. Banyak lagi konten menarik untuk anda!

Subscribe Channel :
Like Fb Page :

Team Produksi Engear :
Host : Shamsul Yunos
Producer : Amsyar Emir
Camera 1 / Editor : Takeem
Camera 2 / Audio : Amir
Visual vfx : Fato Sharif
Pembantu Produksi : Adhwa & Ariff
Drone Operator : Wan Chop
Digital Marketing : Khairul Fahmi
Account & Admin : Noryuliati

Sokongan anda amat berharga untuk memastikan kami terus berkarya dalam industri permotoran ini.
Terima Kasih.

source: https://kythuatmarketingonline.com

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://kythuatmarketingonline.com/category/du-lich/

27 thoughts on “Honda Civic Type R 2019 Malaysia (Jangan Tgk Harga Dia) – Engear Review #Ep33

  1. Saya bukanlah nak riak.. tapi mase sambung degree dulu dah pakai Honda ni bang… rileks je… Legend Honda saya ni bang… nama dia Honda C70… naik 50 km/h rase macam naik kuda

  2. STATEMENT Yg Kata HARGA DAPAT BMW or MERCEDEZ TU CUMA Merc or BMW yg basic model je la…. mana 330K dapat BMW sport… BMW basic je…. so Honda kereta murah bro…

  3. Penyampain abg ni lagi padu drpd galeri kereta..first time tngk teruh jatuh cinta cara reviews dia..kamera angle memang terbaik..subscribe gaisss.subscribe itu gratis…

  4. Tapi logik jgak la suspension keras,streering keras semua keras sebab keretanya spec racing…mane ade kereta racing pakai suspension lembut an…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *