[NON-SPOILER] JOHN WICK 3: PARABELLUM BEST NAK MAMPUS! MOVIE REVIEW MALAYSIA

[NON-SPOILER] JOHN WICK 3: PARABELLUM BEST NAK MAMPUS! MOVIE REVIEW MALAYSIA



This video was sponsored by Laura Medina Cafe
Kalau korang gemarkan Ayam Goreng Korea, sini tempat paling sempoi korang kena rasa menu diorang

FB:
Insta:
Location:
Review #ZHAFBITE:

WEBSITE:

FOR INVITATIONS, SPONSORSHIPS AND REVIEWS

E-mail: purestpixels@gmail.com
Instagram:
Facebook:
Whatsapp/Telegram: 018-9344800

#ZHAFVLOG’s personal social media:

Facebook Link:
Instagram:
Twitter:

source: https://kythuatmarketingonline.com

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://kythuatmarketingonline.com/category/du-lich/

45 thoughts on “[NON-SPOILER] JOHN WICK 3: PARABELLUM BEST NAK MAMPUS! MOVIE REVIEW MALAYSIA

  1. aku setuju kalo sblm john wick sambong ke filem 4..ade dulu filem origin john wick..yg cite cmna dia boleh start jd pmbunuh upahan..

  2. Aku pon layan drpd John wick 1 sampai la yg parabellum… Org kutuk2 aku tengok John wick sbb awal2 keluarannye x ramai org tau… Bile da sampai yg chapter 3,baru diorg tau knape aku layan John wick ni…

  3. Satu je aku sedih lepas tgk cite ni..Thailand ade Tony Jaa, Indonesia ade Iko uwais, ruhyian & cecep rahman, Singapore pun x kurang dgn Aaron Aziz & Adi Putra..Tp Malaysia kt mana wei?? Sado pegi gym utk berlakon drama cinta ke?? Harap Zhaf boleh hentam industri seni tanah air yg melalut ni

  4. Bro review sinetron indonesia yang tayang di malaysia. Kita nak tengok sebab sy tak suka sinetron, nak tau bagaimana sinetron dimata malaysia.

  5. 2:42 john wick 1 dan 2 satu time line la.. john wick 2 adalah 4 hari selepas ending john wick 1.. xde nye john 1 lain dari john wick 2.. https://www.polygon.com/2016/10/8/13212688/john-wick-chapter-2-nycc-panel

  6. Mungkin teori JW tu stamina dia kaw2 senang jer..tgk je penari ballet dlm movies tu..nenek tu paksa n paksa smpi ke maksima..byngkan je la mcmna JW tu dilatih oleh nenek tu..lagi kaw2 kot..hahaha…alah..teori aku je lah🐒

  7. Bagi aq la..john wick 3 ni lagi best dari Endgame..walaupun aq fan marvel dan aku layan sume movie marvel..yg pling best scene action dgn sofia..series function terok anjing tu..satu lg mse guna shotgun masa lawan high table..series best bunyi shortgun

  8. asslamualaikum zhaf . dh tegok movie Avengement tak ?? tpy sedih sbb x tau lah ad main ke x kat cinema malaysia movie nie . dpat tegok dkat fon jaa 😂 tpy srs gempak n senang nk fahami cite dy . klau x tegok lg saya bleh bg 5/5 bintang untk movie AVENGEMENT (acah² jady zhaf) hahahaha .

  9. Speed gaya bertarungnya kurang greget , aturan Kya film The Raid lebih greget speed bertarungnya Yayan Madog dan Cecep.. tapi sedikit puas gw tengok scene nya 😁 #MyOpini 😁

  10. Thanks zaf sebab review movie2 gempak….aku sangat suka review kau…aku sokong 100%, review kau tak pernah mengecewakan….aku bagi 5 star

  11. Salam, zhaf just nak tanya. Kau sekarang ada collab dengan ML Studio ke? kenapa Video Review ni diorang share kat Page Ml Studio di FB. Just nak tahu la sebab takut takut diorg ambik video ni untuk kepentingan diorang.

  12. Pelakon indon tu biasa je..kayu nk mampus..tp nice la ada org South East Asia berlakon movie Hollywood..john wick 3 mmg padu gilerrr!!!

  13. Hi. Just a quick question. Dekat mana beli anak patung plushie Avengers Time Heist punya suit tu? Ada Captain America Punya tak? TQSMIA! And oh, John Wick 3: Parabellum is awesome. Can't wait for the 4th installment =) Good & honest review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *