Xiaomi Mi A3 Review – RM899 Di Malaysia

Xiaomi Mi A3 Review – RM899 Di Malaysia



Xiaomi Mi A3 merupakan telefon pintar terbaru daripada Xiaomi yang hadir dengan sistem operasi berasaskan Android One dan bukannya MIUI. Ia akan dijual di Malaysia pada harga bermula RM899, dan pada video kali ini kami melihat kepada ciri-ciri yang dibawakan oleh peranti ini.

source: https://kythuatmarketingonline.com

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://kythuatmarketingonline.com/category/du-lich/

Previous post:

48 thoughts on “Xiaomi Mi A3 Review – RM899 Di Malaysia

  1. Phone ni mmg bagus. Ramai x tahu Mi A3 ni RAM management mmg bagus dlm kelas nya.

    Lebih sesuai utk Gadget Geek yg suka buat eksperimen. I suka….

  2. use it almost 1month.. beteri thn lma, camera tiptop, tgk movie nice je, just fingerprint je lembab, tp face detector nice, dr jauh pon dh boleh detect muka, setakat ni puas hati plus boleh download google camera, lgi nice gmbr

  3. Ni ke mi a2? Sbb mi a2 dh trun giler dh hrga utk official msia set. And xbnyk pun performance boost yg mi a3 bg(ke bnyak beza sd660 ngn sd665 lol)
    Tmbh lg skrin yg dia pkai tu, wlaupun amoled tp 720p, dan dnga cita yg jnis skrin/pixel/atauapapunnamadia tu lg truk drpd 720p ips display.. Hmmm.

  4. Tngok redmi A3 and vivo S1…tu A3 lagi padu kamera blkg 48mp🤤…+8+2mp🤤…klu S1 16mp…+8+5mp….kamera dpn sama 32mp🤤….tapi S1 chipset mtk helio p65…A3 snpdragon 665😂😂….65 jugak…BATERI OKEY 4K KEATS…🤤🤤…klu A3 HD+(Amoled)…S1 FHD+(Super amoled)…😅😅…pening dah…hahaha…

  5. Superb open apps & games, U can setting ;
    Developer Options ;Logger buffers size 16m per log.. Window animation scale / Transition duration / Animator duration = scale .5x ..
    Force 4x MSAA tick enable .. Feel it Awesome fantastic 😉

  6. Kalau nak camera lawa 48mp,3rd generation ISP image processor,bateri tahan lama sebab guna 720p dgn Android One update sampai Android R ambik Mi A3,kalau nak fast charging 20watt dgn performance gaming ambik realme 3 pro..pilihan di tangan anda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *